Back

Grilio patiekalų receptai

2020-05-08  |  12-12

Marinatas, tinkantis žuviai.

Marinatui mums reikės:

  • 2 vnt. pasirinktos žuvies
  • Raudonos kario pastos pagal skonį
  • Ryšulėlis kalendros
  • 2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai natūralaus jogurto
  • Druskos pagal skonį

Visus produktus dedame į trintuvę ir sutriname iki vientisos masės. Kalendrą smulkiai supjaustome ir sumaišome su likusiais produktais. Paruoštu marinatu įtriname žuvį ir šaltai marinuojame apie 6 valandas.


Marinatas, tinkantis kiaulienai arba vištienai.

Marinatui mums reikės:

  • Kiaulienos sprandinės arba vištienos krūtinėlės apie 600 – 700 g
  • 1 svogūnas
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonos saldžiosios paprikos
  • 4 skiltelės česnako
  • Imbiero pagal skonį
  • Druskos pagal skonį
  • 2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas rytietiško žuvies sultinio
  • 1 valgomasis šaukštas ponzu padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis sezamo aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus
  • Pusė čili pipiro

Visus produktus dedame į trintuvę ir sutriname iki vientisos masės. Mėsą supjaustome mėgstamo dydžio gabaliukais. Paruoštą marinatą sumaišome su mėsa ir dedame į šaldytuvą marinuotis nuo 12 iki 24 val. 


We use cookies for smooth website performance, improving your browsing experience and marketing. By browsing, you continue to agree to the cookie save. More about cookies and how to opt out - Privacy Policy.
Agree