TABLE RESERVATION
Menu
Lithuanian cheese tasting (cheeses are served with fruit bread and sweet potato, onion and orange jam)
Scallop ceviche, pea broth, crispy salad, citrus gel
Duck liver pate, blackberries, sour plums, nut and sunflower chops, fresh salad, warm milk bun
Oysters (1 unit), onion and vinegar sauce, lemon
Beef steak, fried celery, garlic croquette, coffee caramel, broth sauce
Beef rib meat, beef broth sauce, pearl barley orzot, hazelnuts
Corned chicken breast steak wellington, mini carrots, carrot demi-glace sauce
Duck and pumpkin broth, edamame beans, grits, mushrooms
Seafood, langoustine and coconut milk broth
Dover Sole (fish), orange and passion fruit beurre blanc sauce (for 2 guests)
Grilled celeriac steak, lentils with vegetables, wild broccoli, fried mini carrots, popped chickpeas
Lamb loin with ribs (for 2 guests), lentils with vegetables, fried salicornias
Raspberry and pistachio (cake)
Grill jautienos antrekotas su keptų svogūnų kremu, keptais svogūnais ir pipiriniu padažu
Grill kiaulienos nugarinė su obuolių, saliero ir krienų kremu, marinuotais salierais, garstyčių padažu
Pineapple carpaccio, coconut and mango panna cotta, and raspberry dressing
Papildomi garnyrai prie grill patiekalų
Bulvių kremas su džiovintais svogūnais
Bulvių lazdelės su česnakiniu aliejumi ir parmezano sūriu
Keptos grill padron paprikos su riešutais
Keptos kreivabudės su česnakiniu aliejumi ir parmezano sūriu
Šviežios daržovių salotos
Cowberry, pear, dulcey chocolate mousse with vanilla
Anties krūtinėlės kepsnys su šviežia cikorija, keptais svogūnais, morkų kremu, vištienos sultinio padažu
Pear cooked in wine, blue cheese cream, meringue, eclair
Keptos avienos dešrelės su bulvių kremu, keptomis kreivabudėmis, keptais svogūnų laiškais, sultinio padažu
Lašišos kepsnys su morkų kremu, brokoliais, marinuotais baltaisiais ridikais, raugintų kopūstų sunkos padažu su austrėmis
Midijos su pelėsinio sūrio padažu ir česnakine ciabatta duonele
Bananų ir tropinių vaisių pyragaitis ir mango šerbetu
Citrininis tartas su pasiflorų morengu, pasifloro geliu ir marinuotu mangu
Mini pavlova su plikytu vaniliniu kremu, braškėmis ir braškių compote
Obuolių pyragas su vaniliniu padažu ir vaniliniais ledais
TABLE RESERVATION