Kviečiame į „SUN Gastrobar & Lounge“.
Keliaujantis, daug vietų aplankęs svečias namo parsiveža ne tik įspūdžių ir suvenyrų, bet ir gastronominės patirties, kurią pritaiko kasdienai. Apie svečią, kuriam įdomūs kitų kraštų skoniai ir patirtys, galvota ir kuriant „SUN Gastrobar & Lounge“. Valgiaraštyje gausu tiek lietuviškų tradicinių patiekalų ar užkandžių, tiek europietiškos ir rytietiškos virtuvės skonių, tokių kaip pica, karšta duonelė su alyvuogių aliejumi ar humusu. Maistas skanus kaip namie, tik su „cinkeliu“. Tai puiki vieta pietums ar greitam užkandžiui su šeima bei jaukiems pasisėdėjimams draugų kompanijoje.
Meniu
Užkandžiai pasidalinimui
Ilgai troškintų jautienos žandelių spurgos, aštrus majonezas
7.90
Ryžių lapų suktinukai su krevetėmis, rytietiškas riešutų padažas
9.90
Humusas, pomidorai, agurkai, mėlynieji svogūnai, jogurto padažas, čili aliejus, alyvuogių aliejus, šilta duonelė
7.40
Kepta duona su čederio sūrio padažu
7.40
Gruzdinti vištienos sparneliai (vidinės dalys), aštri glazūra, padron paprika
8.40
Traškus užkandžių rinkinys: kepti ryžių lapų suktinukai su daržovėmis, sūrio kroketai, gruzdintos krevetės tešloje
9.90
Užkandžiai, salotos
Cezario salotos, grill vištienos krūtinėlė
10.90
Cezario salotos, keptos krevetės
12.90
Burata, šviežios salotos, avokadas, pomidorai, keptos marinuotos paprikos, pesto padažas
12.90
Traškios daržovių salotos, sūdyta lašiša, putpelės kiaušiniai, avokadas, citrinų ir pasiflorų padažas
11.90
Matjes silkė, „bulvių šienas“, marinuoti burokėliai, marinuoti svogūnai, grietinės – vasabio krienų padažas
9.40
Lašišos karpačas, ridikėliai, avokadas, mėlynieji svogūnai, vyšniniai pomidoriukai, citrinų padažas
12.90
Picos
Pica „Margarita“
9.90
Pica su vytintu kumpiu ir rukolos salotomis
11.90
Pica su rūkyta vištiena, karšto rūkymo šonine, keptais grybais, padron paprika
11.90
Pica su cukinija, avokadu, saulėje džiovintais pomidorais, artišokais, pesto, pinijų riešutais
11.90
Pica su plėšyta jautiena, nduja dešra, peperoni pipirais, padron paprika
13.40
Pica su aštria saliami dešra, peperoni ir jelapeno pipirais, marinuota paprika
12.90
Makaronai
Makaronai su Bolonijos padažu ir parmezano sūriu
13.90
Makaronai su grybų padažu, parmezanu ir trumų aliejumi
13.90
Sriubos
Šaltibarščiai, skrudintos bulvytės
6.90
Kreminė moliūgų sriuba su kukurūzais ir krevetėmis
7.40
Karštieji patiekalai
Mėsainis su jautiena, kepta šonine ir naminiu ajolio padažu
13.90
Jautienos žandai, bulvių pyragas, padron paprikos, grilyje keptos kukurūzų burbuolės, jautienos sultinio padažas su žaliaisiais pipirais
17.90
Kepta anties kulšelė, saldžiųjų bulvių kremas, karamelizuoti kinkanai, morkos, prieskoninis sultinio padažas
17.90
Grilyje keptas kiaulienos sprandinės kepsnys, bulvių pyragas, coleslaw kopūstų salotos, grilyje keptos kukurūzų burbuolės, čimičiuri padažas
15.40
Raudonojo kario troškinys su vištiena, šiaurinės krevetės, ryžiai su kokoso pienu, kepti pac choi kopūstas, edamame pupelės, anakardžio riešutai
14.90
Midijos, kario padažas su špinatais, česnakinė čiabata
15.90
Lašišos kepsnys, kreminės kukurūzų kruopos, grilije keptų marinuotų daržovių salotos, salsa verde padažas
18.40
Desertai
Šokolado ir aviečių musas, velvet biskvitas, uogos
7.40
Obuolių pyragas su vaniliniu padažu ir vaniliniais ledais
7.40
Keptos figos su ožkos sūriu ir balto šokolado kremu bei riešutais
7.40