SUN Gastrobar&Lounge

Kviečiame į „SUN Gastrobar & Lounge“. 

Keliaujantis, daug vietų aplankęs svečias namo parsiveža ne tik įspūdžių ir suvenyrų, bet ir gastronominės patirties, kurią pritaiko savo kasdienybėje. Apie svečią, kuriam yra įdomūs kitų kraštų skoniai ir patirtys, galvota ir kuriant „SUN Gastrobar & Lounge“. Valgiaraštyje gausu tiek lietuviškų tradicinių patiekalų ar užkandžių, tiek europietiškos ir rytietiškos virtuvės skonių, tokių kaip: pica, karšta duonelė su alyvuogių aliejumi ar humusu. Maistas skanus kaip namie, tik su „cinkeliu“. Tai puiki vieta pietums ar greitam užkandžiui su šeima bei jaukiems pasisėdėjimams draugų kompanijoje.

Meniu

Užkandžiai pasidalinimui
Austrės su citrina ir šalotinių svogūnų padažu
6.00
Humusas, pomidorai, agurkai, mėlynieji svogūnai, jogurto padažas, čili aliejus, alyvuogių aliejus, šilta duonelė
9.90
Gruzdinti vištienos sparneliai su aštria glazūra
9.90
Arancini su pomidorais ir mocarella, aioli ir pesto padažais, kaparėliais, migdolų drožlėmis
7.90
Bulvių spurgos su rūkyta žuvimi, sūrio kremo, jogurto ir krienų padažu
7.90
Tacos su jautienos šonkaulių mėsa, habanero pipirų sūrio padažas
12.40
Kepta duona su sūrio padažu
8.40
Užkandžiai, salotos
Jautienos carpaccio su rukola, parmezano sūriu, alyvuogių aliejumi
16.90
Keptos krevetės su edamame pupelėmis, kukurūzų puta ir pasiflorais
12.90
Anties kepenėlių paštetas su spanguolėmis ir pieniška bandele
9.90
Kepti ir marinuoti burokėliai su apelsinais, ožkos sūrio kremu, marinuotais juodaisiais serbentais ir graikiškais riešutais
9.90
Cezario salotos su grill vištienos krūtinėle
11.90
Cezario salotos su keptomis krevetėmis
13.40
Traškios salotos su putpelės kiaušiniais, rūkyta anties krūtinėle ir garstyčių-pasiflorų padažu
13.40
Įvairių salotų lapai su burrata sūriu, avokadu, pomidorais ir pesto padažu
13.90
Traškios salotos su avokadu, apelsinais, greipfrutais, kriaušėmis, medaus-garstyčių padažu su aguonomis
12.90
Picos
Pica Margarita su vyšniniai pomidorais
10.90
Pica su vytintu kumpiu ir rukolos salotomis
13.40
Pica su rūkyta vištiena, karšto rūkymo šonine, vyšniniais pomidorais, svogūnų laiškais ir sultene
13.40
Pica su cukinija, saulėje džiovintais pomidorais, pesto padažu ir kedro riešutais
12.90
Pica su nduja ir jelapeno pipirais, mėlynaisiais svogūnais, paprika ir sultene (aštri)
13.90
Pica su baravykais, kreivabudėmis ir skrudintomis kanapių sėklomis
14.90
Sriubos
Keptų pomidorų sriuba su česnakine duonele
7.40
Jūros gėrybių sriuba su kokoso pienu, pak choi salotomis
8.90
Karštieji patiekalai
Mėsainis su jautiena, kepta šonine, naminiu aioli padažu ir gruzdintomis bulvytėmis
13.90
Jautienos žandai su marinuotu salieru, keptais svogūnais, sultinio padažu su razinomis ir riešutais
18.40
Keptos avienos dešrelės su bulvių kremu, keptomis kreivabudėmis, keptais svogūnų laiškais, sultinio padažu
18.40
Anties krūtinėlės kepsnys su šviežia cikorija, keptais svogūnais, morkų kremu ir vištienos sultinio padažu
20.40
Lašišos kepsnys su morkų kremu, brokoliais, marinuotais baltaisiais ridikais, raugintų kopūstų sunkos padažu su austrėmis
23.40
Midijos su pelėsinio sūrio padažu ir česnakine ciabatta duonele
16.90
Grill jautienos antrekotas su keptų svogūnų kremu, keptais svogūnais ir pipiriniu padažu
28.90
Grill kiaulienos nugarinė su obuolių, saliero ir krienų kremu, marinuotais salierais, garstyčių padažu
16.40
Makaronai (Puttanesca), pomidorų padažas su vyšniniais pomidorais ir pekorino sūriu
13.40
Grill kukurūzinio viščiuko supreme kepsnys su morkų, česnakų espuma, pūstais grikiais, vištienos sultinio padažu su grybais
15.90
Desertai
Obuolių pyragas su vaniliniu padažu ir vaniliniais ledais
7.90
Citrininis tartas su pasiflorų morengu, pasifloro geliu ir marinuotu mangu
7.90
Bananų ir tropinių vaisių pyragaitis ir mango šerbetu
7.90
Mini pavlova su plikytu vaniliniu kremu, braškėmis ir braškių kompote
7.90
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku