Šv. Kūčių švediško stalo meniu

Kviečiame šventinę Kūčių vakarienę praleisti Vytautas Mineral SPA!

Kūčios – tai ramybės, jaukumo ir bendrystės metas.
Kviečiame Jus šią ypatingą vakarienę praleisti Vytautas Mineral SPA – vietoje, kur tradicijos susitinka su moderniu skoniu.

Mūsų virtuvės šefai paruošė ypatingą švediško stalo šventinį meniu – nuo tradicinių Kūčių valgių iki išskirtinių šventinių patiekalų, o šilta, elegantiška atmosfera pasirūpins, kad Jūsų vakaras būtų kupinas šviesos, skonių ir malonių įspūdžių.

Laikas: nuo 18:00 iki 21:30 val.
Kaina: 55 € suaugusiajam | 30 € vaikui (4–13 m.)


Norintiems dar išskirtinesnės Šv. Kūčių patirties, siūlome galimybę mėgautis 12 patiekalų švediško stalo šventine vakariene „À la carte“ restorane Moon.*

  • Šventiškai padekoruotas stalas 
  • Papildomas mokestis – 10 € asmeniui (taikomas visiems, įskaitant kūdikius).
  • Minimalus svečių skaičius – 8 asmenys.
  • Mažesnėms grupėms (2–7 asmenys) taikomas bendras dekoravimo ir serviravimo mokestis – 80 €.

*Atlikus rezervaciją ir atvykus į restoraną „Moon“, Jūsų lauks šventiškai papuoštas, paserviruotas stalas bei 12 patiekalų. Tolimesnės vakarienės metu galėsite patiekalus rinktis iš šventinio švediško stalo pagal savo norus.

Rezervuokite staliuką jau dabar ir leiskite mums pasirūpinti, kad Jūsų Kūčių vakaras būtų ypatingas – kupinas skonio, jaukumo ir šventinės dvasios.

Meniu

ŠALTIEJI PATIEKALAI
Salotos
Pupelių salotos su obuoliais ir kepta duona
Rauginti kopūstai su keptais grybais
Lapinės salotos su moliūgais ir apelsinais
Lapinės salotos su granatų sėklomis
Bulvių salotos su rūkyta lašiša ir rūkyta skumbre
Burokėlių salotos su keptu varškės sūriu, medaus padažu ir kanapių sėklomis
Užkandžiai
Silkė su keptais grybais
Silkė su keptomis daržovėmis, slyvomis ir saulėgrąžomis
Tortilija su krevete, avokadais ir baziliko majonezu
Sviestažuvės karpačas su rytietišku riešutų padažu
Karpis drebučiuose su marinuotomis daržovėmis
Ryžių popieriaus suktinukai su jūros gėrybėmis
Salotėlės su sūdyta lašiša
Burokėlių karpačas su keptais baravykais ir skrudintomis kanapėmis
Kepti mieliniai pyragėliai su grybais
Kepti mieliniai pyragėliai su kopūstais ir bulvėmis
Kepti mieliniai pyragėliai su kukurūzų kruopų įdaru
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Skrudintas karpis su rytietišku padažu
Garinta lašiša
Baramundis su balto vyno ir porų padažu
Midijos vyno padaže
Troškinti kalmarai kario padaže
Paelija su jūros gėrybėmis
Falafeliai
Kepti kopūstai su miso pasta
Polentos paplotėliai, užkepti su daržovėmis
Balandėliai su grikiais ir keptais grybais
Įdarytos grybų kepurėlės su bulvių koše
DESERTAI
Mielinis pyragas su aguonomis
Meduolis su juodaisiais serbentais
Medutis
Kreminiai pyragaičiai
Karštas šokoladas
Čiuros
Aguonpienis
Kūčiukai
Spanguolių kisielius
Vyšnių kisielius
Aviečių kisielius
Sklandžiam svetainės veikimui, Jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku