Назад

Grilio patiekalų receptai

2020-05-08  |  12-12

Marinatas, tinkantis žuviai.

Marinatui mums reikės:

  • 2 vnt. pasirinktos žuvies
  • Raudonos kario pastos pagal skonį
  • Ryšulėlis kalendros
  • 2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai natūralaus jogurto
  • Druskos pagal skonį

Visus produktus dedame į trintuvę ir sutriname iki vientisos masės. Kalendrą smulkiai supjaustome ir sumaišome su likusiais produktais. Paruoštu marinatu įtriname žuvį ir šaltai marinuojame apie 6 valandas.


Marinatas, tinkantis kiaulienai arba vištienai.

Marinatui mums reikės:

  • Kiaulienos sprandinės arba vištienos krūtinėlės apie 600 – 700 g
  • 1 svogūnas
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonos saldžiosios paprikos
  • 4 skiltelės česnako
  • Imbiero pagal skonį
  • Druskos pagal skonį
  • 2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas rytietiško žuvies sultinio
  • 1 valgomasis šaukštas ponzu padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis sezamo aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus
  • Pusė čili pipiro

Visus produktus dedame į trintuvę ir sutriname iki vientisos masės. Mėsą supjaustome mėgstamo dydžio gabaliukais. Paruoštą marinatą sumaišome su mėsa ir dedame į šaldytuvą marinuotis nuo 12 iki 24 val. 


Мы используем файлы cookie для обеспечения бесперебойной работы веб-сайта, повышения удобства просмотра и маркетинга. Просматривая, вы продолжаете соглашаться на сохранение куки. Подробнее о куки и как отказаться - Политика конфиденциальности.
Cогласен