Grįžti atgal

Viso grūdo naminė kvietinių miltų duona

2020-05-28  |  12-07

Reikalingi produktai:

400 g. viso grūdo kvietinių miltų

120 g. kvietinių miltų

Brinkintos ispaninio šalavijo sėklos ( 200 ml. vandens, 10 g. sėklų)

200 ml. šilto vandens

50 g. aliejaus

10 g. druskos

20 g. cukraus

5 g. sausų mielių

35 g. įvairių sėklų

35 g. džiovintų daržovių mišinio

žiupsnelis rozmarino


Paruošimo būdas:

Iš duotų produktų užsimaišome tešlą ir padėjus į šiltą vietą, uždengiame ir leidžiame jai pakilti (apie valandą). Tešla turi pakilti dvigubai. 

Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, sutepame alyvuogių aliejumi, dedame tešlą ir vėl šiltoje vietoje leidžiame jai pakilti. Tešlai pakilus, ją sutepame alyvuogių aliejumi. Barstome druska, kapotais rozmarinais ir kepame orkaitėje 200C temperatūroje apie 25min.

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku