„A la carte“ restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos.


Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.


DARBO LAIKAS:

VII-V  18:00-23:00

 VI   12:00-24:00

REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Jautienos tartaras, foie gras, marinuoti šalotiniai svogūnai, brijošė
17.50
Keptos šukutės, morkų kremas, marinuotos morkos, baltas ridikas, ridikėliai, kaparėlių padažas
19,50
Lašišos tartaras, ridikėliai, raudonieji upėtakio ikrai, čiabatos traškučiai
17,50
Kepti grybai, grilyje keptas poras, rūkytas ungurys, rūkytų pasukų padažas
16,50
Keptas kopūstas, keptos krevetės, balto vyno padažas, raudonieji ikrai
17,50
Traškios salotos, figos, pelėsinis sūris, vytintas kumpis, pinijos, balzamiko acto užpilas
14,50
PENKTADIENIAIS - SEKMADIENIAIS
Austrės (2 vnt), svogūnų ir acto pagardas, citrina
8,50
SRIUBOS
Jūros gėrybės, langustinų ir kokoso pieno sultinys
12,50
Antienos ir moliūgų sultinys, edamame pupelės, kruopos, grybai
8,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautienos t-bone kepsnys, baravykai, česnako confi, jautienos sultinio - ponzu padažas
38,50
60 dienų sausai brandintos jautienos nugarinės kepsnys, bulvių kremas su trumų aliejumi, kukurūzai, raudonojo vyno padažas
35.50
Elnienos nugarinės kepsnys, laukiniai brokoliai, edamame pupelės, sultinio ir kadagių uogų padažas
32,50
Anties krūtinėlės kepsnys, karamelizuota cikorija, vanilės ir fermentuotų česnakų kremas, vištienos sultinio ir morkų sulčių padažas
23,50
Laukinės škotiškos lašišos kepsnys, laukiniai brokoliai, olandiškas pasiflorų padažas
25.50
Aštuonkojo čiuptuvas, žirnelių daugiaryžis, šparagai, padron paprika, nduja – grilyje keptų paprikų padažas
27.50
DESERTAI
Klasikinio „Medučio“ interpretacija
8,50
Karštas šokoladas, šokoladinis pyragaitis, plakta grietinėlė, vyšnios
8,50
Vyne virta kriaušė, mėlyno pelėsinio sūrio kremas, morengas, ekleras
8,50
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku