„A la carte“ restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos.


Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.

REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Keptos šukutės, kalafiorų ir kokosų pieno kremas, obuoliai, yuzu – sviesto padažas, upėtakio ikrai
14,50
Elnienos karpačas, marinuoti grybai, marinuoti svogūnėliai, laiškinio česnako aliejus, česnakinė juoda duona
14,50
Įvairūs pomidorai, mocarela, bazilikų pesto, traškūs bazilikų lapeliai
7,50
Cezario salotos, kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, ančiuvių padažas, parmidžanas
9,50
Kalakutienos kepenėlių paštetas, traški duonelė, svogūnų džemas, morkų ir cukinijų salotos
8,50
Ožkos sūrio kremas, žirneliai, agurkai, cidonijos vaisiai
7,50
Jūros ešerio karpačas, braškės, kaparėliai, smidrai
13,50
SRIUBOS
Jūros gėrybių sriuba
7,50
Šaltibarščiai su keptomis mažosiomis bulvėmis
7,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Kiaulienos nugarinė su kaulu, bulvių kremas, kepta cukinija, skrudinti burokėliai, marinuotos daržovės
22.00
Ėrienos nugarinė su kaulu, keptos mažosios bulvės, baklažanų kremas su granatų sėklomis ir ožkos sūriu, kepta cukinija, juodųjų česnakų padažas
24.00
Itališkos dešrelės, bulvių kremas, keptas mėlynasis kopūstas marinuotas su čili ir medumi, marinuotos daržovės, mėsos sultinio padažas
14,00
Kukurūzinis viščiukas, bulvių puta, keptos cukinijos, brokoliai su vasabi, sezamo prieskoniais, pomidorų salotos su kalendra
16,00
Elniena, skrudintos daržovės, juodųjų serbentų padažas
24,00
Žemoje temperatūroje virta oto filė, smidrai, obuolių, yuzu gelis, rūkytų morkų padažas
22,00
Rizotas su šafranu, kokosų pienas, krevetės, midijos ir kalmarai
15,00
DESERTAI
Maskarponės, pasiflorų tartaletė, citrinų šerbetas
7,50
Ličiai su kokoso kremu ir yuzu
7,50
Šokoladinis pyragaitis
7,50
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku