„A la carte“ restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos. 

Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.


REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Šukutės, žiedinių kopūstų kremas, fermentuoti agrastai, raugtų pomidorų sultys, upėtakio ikrai
14,50
Jautienos tartaras, sriracha majonezas, česnakinė juoda duona
12,50
Rausvojo tuno tartaras, avokado kremas, wonton tešlos traškučiai
12,50
Burokėlių karpačas, karamelizuotas ožkos sūris, medus, marinuoti svogūnai, kaparėliai
10,50
Kalakutienos kepenėlių paštetas, apelsinų ikrai, sviestinės duonos skrebutis
9,50
Cezario salotos, kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, ančiuvių padažas, parmezanas
9,50
Lapinės salotos, gorgoncolos sūris, burokėliai, melionai
8,50
SRIUBOS
Jūros gėrybių sultinys, krevetės, lašiša, midijos
7,50
Kreminė kukurūzų sriuba, degintų paprikų salsa
7,50
Antienos sultinys, shitaki grybai, sezamo sėklos
7,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Ėrienos nugarinė su kaulu, bulvių kremas, burokėliai, pupelės, rūkytų svogūnų ir mėsos sultinio padažas
25,50
Antienos krūtinėlė, morkos, mėlynasis kopūstas, bulvių kremas, raudonojo vyno ir juodųjų serbentų padažas su tonka pupelėmis ir vanile
19,50
Kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, moliūgo kremas, cukinija, morkos, kukurūzų kruopų paplotėlis, vištienos sultinio ir morkų padažas
16,50
Starkis, žiedinių kopūstų ir citrinų kremas, brokoliai, midijų padažas
19,50
Naminiai lakštiniai, rakletės sūris, brokoliai, špinatai, krevetės
15,50
Midijos, morkų ir kario padažas
15,50
Brokoliai, kukurūzų košės paplotėlis, marinuoti svogūnai, pasukų padažas
14,50
DESERTAI
Medutis su karameliniais ledais
7,50
Maskarponės – pasiflorų tartaletė, pasiflorų kremas, citrinų šerbetas
7,50
Aviečių pyragaitis, migdolai, aviečių ledai
7,50
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku