„A la carte“ restoranas MOON

Artėja gražiausios metų šventės! Jos šiemet bus šiek tiek kitokios. „Vytautas Mineral SPA“ kuria šventinę nuotaiką ir kviečia sutikti šventes kartu, tačiau kaip namie: Kūčių vakarienė, kalėdinė degustacinė vakarienė, Naujųjų Metų sutikimo vakarienė, o pageidaujantiems likti namie – pasirūpinsime šventinio stalo patiekalais!

Daugiau informacijos ir rezervacija >>>


Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos. 

Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.

REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Jautienos tartaras, sriracha majonezas, česnakinė juoda duona
12,50
Rausvojo tuno tartaras, avokado kremas, wonton tešlos traškučiai
12,50
Cezario salotos, kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, ančiuvių padažas, parmezanas
9,50
Lapinės salotos, gorgoncolos sūris, burokėliai, melionai
8,50
Marinuotos alyvuogės
4,00
Keptos krevetės, „aioli“padažas
11,50
Sūrių rinkinys, figų džemas, alyvuogės
11,00
Vytintos mėsos rinkinys, alyvuogės, duonelė
10,50
SRIUBOS
Jūros gėrybių sultinys, krevetės, lašiša, midijos
7,50
Antienos sultinys, shitaki grybai, sezamo sėklos
7,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Antienos krūtinėlė, morkos, mėlynasis kopūstas, bulvių kremas, raudonojo vyno ir juodųjų serbentų padažas su tonka pupelėmis ir vanile
19,50
Starkis, žiedinių kopūstų ir citrinų kremas, brokoliai, midijų padažas
19,50
Naminiai lakštiniai, rakletės sūris, brokoliai, špinatai, krevetės
15,50
Midijos, morkų ir kario padažas
15,50
Jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais, rūkyta šonine, čederio sūriu, bulvytėmis
9,50
PICOS
Su tunu
10,50
Su špinatais
10,50
„Currywurst“
10,50
„Capricciosa“
10,50
DESERTAI
Maskarponės – pasiflorų tartaletė, pasiflorų kremas, citrinų šerbetas
7,50
Aviečių pyragaitis, migdolai, aviečių ledai
7,50
VAIKAMS
Lietiniai su varške, plakta grietinėle, uogomis
6,00
Viso grūdo makaronai su vištiena, špinatais ir sūriu
6,00
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku