A la carte restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos. 

Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Restorane MOON kiekvieną šeštadienį vyksta šefo Dariaus Dabrovolsko degustacinės vakarienės – tai skirtinga kassavaitinė maisto patirtis su vienu geriausių šefų Lietuvoje.


Degustacinės vakarienės kaina asmeniui – 49 eurai.  

Laikas: 18:00 val. ir 21:00 val.

Staliukų rezervacija tel. +370 319 42135  arba el. paštu [email protected]


Restorano Moon meniu

UŽKANDŽIAI
Keptos šukutės, ožkos sūrio kremas, kuminų ir kmynų pudra, obuoliai, kalafiorai
14,50
Keptos krevetės, pomidorai, kaparėliai, alyvuogių kapotinis
14,50
Anties kepenėlių paštetas, „Sauternes“ vyno želė, skrudinta prancūziška sviestinė bandelė (brioche)
9,50
Buivolės pieno (buffalo) mocarela, rūkyti vyšniniai pomidorai, avietės, pomidorų šerbetas, pesto padažas
9,50
Mineraliniame vandenyje nuplikytos mini daržovės su skirtingais daržovių kremais
7,50
Ožkos sūris, smidrai, burokėliai, aronijų kremas, riešutai, burokėlių morengas
8,50
Salotos su apelsinais , džiovintos spanguolės, granatai, ožerškio (goji) uogos, alyvuogių aliejus, citrinų bei medaus užpilas
7,50
Salotos su gorgonzolos sūriu, marinuoti geltonieji burokėliai, melionai
8,50
SRIUBOS
Šalta burokėlių sriuba
7,50
Kreminė pastarnokų sriuba, mėlynasis pelėsinis sūris, čioriso dešra
7,50
Langustinų sultinio sriuba, jūros gėrybės
7,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautienos šonkaulių mėsa (short ribs), smidrai, svogūnų laiškai, pelėsinio sūrio sviestas su žolelėmis, šitaki grybai, mėsos sultinio padažas
24,00
Ėrienos kumpio kepsnys (rump steak), avinžirniai, gelteklė, šokolado kubeliai, mėsos sultinio padažas
24,00
Kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, medaus ir sviesto glazūra, keptos morkos, morkų kremas, lapiniai kopūstai (kale), vištienos sultinio padažas
16,00
Antienos krūtinėlė, moliūgų pyragas, moliūgų ir miso pastos kremas, savojinis kopūstas, smidrai, vištienos sultinio padažas su žolelėmis
19,00
Ant griliaus keptas tuno kepsnys, pomidorai, kalendra, kapariai, žaliosios „Padron“ paprikos, „Chimichurri“ padažas
26,00
Ant griliaus kepta dorada, kalafiorų ir karamelinio sviesto kremas, pasukų padažas, menkių ikrai
22,00
Ravioliai su rikota, baravykais, špinatais, baltojo vyno muskato padažu
14,00
DESERTAI
Maskarponės – pasiflorų tartaletė, pasiflorų kremas, citrinų šerbetas
7,50
Šokoladinis „Lava cake“, karamelinis salyklas, keptų obuolių ledai, gervuogių želė
7,50
Rabarbarų ir baltojo šokolado „Panna cotta“, trapios tešlos sausainukai, rabarbarų ir vanilės padažas, agrastų ledai
7,50
Savaitgalio tortas
6,50
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku