„A la carte“ restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos.


Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.

REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Šukutės, žiedinių kopūstų kremas, fermentuoti agrastai, raugtų pomidorų sultys, upėtakio ikrai
14,50
Jautienos karpačas, parmezanas, grybai, marinuoti burokėliai, trumų aliejus
12,50
Rausvojo tuno tartaras, avokado kremas, wonton tešlos traškučiai
12,50
Cezario salotos, kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, ančiuvių padažas, parmezanas
9,50
Keptos krevetės, „aioli“padažas
11,50
Sūrių bei vytintos mėsos rinkinys: figų džemas, alyvuogės, duonelė
11,00
SRIUBOS
Jūros gėrybių sultinys, krevetės, lašiša, midijos
7,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautienos išpjova, salieras, portabelo grybas, salsa verde, pipirins padažas
24.00
Antienos krūtinėlė, morkos, mėlynasis kopūstas, bulvių kremas, raudonojo vyno ir juodųjų serbentų padažas su tonka pupelėmis ir vanile
19,50
Starkis, žiedinių kopūstų ir citrinų kremas, brokoliai, midijų padažas
19,50
Midijos, morkų ir kario padažas
15,50
Jautienos mėsainis su karamelizuotais svogūnais, rūkyta šonine, čederio sūriu, bulvytėmis
9,50
DESERTAI
Maskarponės – pasiflorų tartaletė, pasiflorų kremas, citrinų šerbetas
7,50
Aviečių pyragaitis, migdolai, aviečių ledai
7,50
VAIKAMS
Lietiniai su varške, plakta grietinėle, uogomis
6,00
Viso grūdo makaronai su vištiena, špinatais ir sūriu
7,00
Varškėtukai su grietine ir nuogomis
6,00
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku