„A la carte“ restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos.


Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 6 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 6 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 6 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.


DARBO LAIKAS:

VII-IV  12:00-23:00

 V-VI   12:00-24:00

REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Jautienos tartaras, marinuoti grybai, marinuoti svogūnėliai, topinambai
15,50
Cezario salotos su kepta kukurūzinio viščiuko krūtinėle, ančiuvių padažas, parmezano sūris
12,50
Midijos su morkų ir kario padažu
16,50
Salotos su rūkyta anties krūtinėle, kepta šoninė, putpelės kiaušiniai, garstyčių ir pasiflorų padažas
10,50
Apelsinų salotos su džiovintomis spanguolėmis, granatai, Goji uogos, alyvuogių aliejaus, citrinų ir medaus padažas
9,50
Burata sūris su pomidorais, avietės, kedro riešutai
10,50
Jūros ešerio karpačas, kiviai, kaparėliai, smidrai
15,50
SRIUBOS
Jūros gėrybių sriuba su kokoso pienu
8,50
Burokėlių sriuba, grietinė, sūdyti lašiniai, pieniška bandelė
6,50
Šaltibarščiai su keptomis mažosiomis bulvėmis
6,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Ėrienos nugarinė, troškinti lęšiai, burokėliai, padron paprika, mėsos sultinio padažas
28.50
Veršienos nugarinė, bulvių košė, mažosios morkos, smidrai, sultinio padažas, salsa verde padažas
24.50
Kukurūzinis viščiukas tabaka, keptos bulvių skiltelės, šviežios daržovės
18,50
Kiaulienos šonkauliai, bulvių šimtalapis, grilintas kukurūzas, brokoliai, mėsos sultinio padažas su garstyčiomis
18,50
Dorada, vyšniniai pomidorai, smidrai, cukinijos, balto vyno padažas
22,50
Upėtakis, moliūgas, pankolis, svogūnų laiškai, sezamo imbierinis padažas su riešutais
20,50
Naminiai lakštiniai, raclete sūris, brokoliai, špinatai
16,50
DESERTAI
Medutis
7,50
Šokoladinis suflė
7,50
Ananaso karpačas, kokoso ir mango panakota, aviečių padažas
7,50
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku