A la carte restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos. 

Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.

Restorane MOON kiekvieną šeštadienį vyksta šefo Dariaus Dabrovolsko degustacinės vakarienės – tai skirtinga kassavaitinė maisto patirtis su vienu geriausių šefų Lietuvoje.


Degustacinės vakarienės kaina asmeniui – 49 eurai.  

Laikas – 18:00 - 21:00 val.

Staliukų rezervacija tel. +370 319 42135  arba el. paštu [email protected]


REZERVUOTI STALIUKĄ

Restorano Moon meniu

UŽKANDŽIAI
Keptos šukutės, kalafiorų kremas, raugti agrastai, raugtų pomidorų sultys, upėtakio ikrai
14,50
Rūkytas ožkos sūris, burokėliai, raugti juodieji serbentai, agrastai, juodojo česnako actas, kmynų želė, krienai
8,50
Elnienos nugarinės kapotinis, porų ir parmezano puta, parmezano sausainis, grybų kroketas
14,50
Kepto saliero karpačas, rūkytas ungurys, pomidorų kapotinis, raugtos bruknės
12,50
Cezario salotos su kepta kukurūzinio viščiuko krūtinėle, ančiuvių padažu ir parmezano sūriu
9,50
Keturių grūdų kruopainis, baravykai, rūkyta antienos krūtinėlė, troškinta anties kulšelė, parmezano sūris, pastarnokų traškučiai, pastarnokų kremas
12,50
Salotos su gorgoncolos sūriu, burokėliais ir melionais
8,50
SRIUBOS
Kreminė moliūgų sriuba su kokosų pienu, moliūgų sėklos, pesto padažas, gražgarstės
7,50
Kreminė krevečių sriuba (bique) su midijomis, lašiša, krevete
7,50
Tiršta, aštri ėrienos sriuba
7,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautienos išpjovos didkepsnis, salieras, grybų spurga, „salsa verde“ padažas, pipirinis baravykų padažas
24,00
Elnienos nugarinė, keptas mėlynasis kopūstas, laukiniai brokoliai, marinuota kaliaropė, juodųjų serbentų padažas
26,00
Antienos krūtinėlė, saldžiųjų bulvių ir karamelinio sviesto puta, karamelizuota cikorija, juodojo česnako ir svogūnų kremas
19,00
Kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, bulvių kroketai, saliero šaknis, morkos, vištienos sultinio ir vėžių uodegėlių padažas
16,00
Ant griliaus kepta dorada, kalafiorų ir karamelinio sviesto kremas, pasukų padažas, upėtakio ikrai
22,00
Naminiai lakštiniai, rakletės sūris, brokoliai, špinatai, keptos krevetės
14,00
Keptas mėlynas kopūstas, lapinis kopūstas, savojinis kopūstas, laukiniai brokoliai, balto vyno padažas su upėtakių ikrais
10,50
DESERTAI
Tiramisu
7,50
Medutis su krupniko ledais
7,50
Šiltas šokolado ir apelsinų pyragaitis su apelsinų ledais
7,50
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku