„A la carte“ restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos.


Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.


DARBO LAIKAS:

VII-V  18:00-23:00

 VI   12:00-24:00

REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Šukučių sevičė, žirnelių sultinys, traškios salotos, citrusų gelis
19.50
Jūros velnio karpačas, pekorinas (sūris), alyvuogių aliejus
21,50
Antienos kepenėlių paštetas, gervuogės, raugtos slyvos, riešutų ir saulėgrąžų kapotinis, šviežios salotos, šilta pieniška bandelė
13,50
Jeruzalės artišokų rizotas, kepti grybai, parmezano sūrio puta
16,50
Raudonieji ikrai, blyneliai, grietinės ir krapų musas
16,50
Lietuviškų sūrių degustacija (sūriai patiekiami su vaisių duonele bei saldžiųjų bulvių, svogūnų ir apelsinų džemu)
18,50
PENKTADIENIAIS - SEKMADIENIAIS
Austrės (1 vnt.), svogūnų ir acto pagardas, citrina
5
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautienos steikas, keptas salieras, česnako kroketas, kavos karamelė, sultinio padažas
35,50
Jautienos šonkaulių mėsa, jautienos sultinio padažas, perlinių kruopų orzotas, lazdyno riešutai
28.50
Kukurūzinio viščiuko krūtinėlės velingtono kepsnys, mini morkos, morkų demi-glace padažas
21,50
Jūrų liežuvis (žuvis), apelsinų ir pasiflorų beurre blanc padažas (2 asm.)
49,50
Kepto saliero steikas, lęšiai su daržovėmis, laukinis brokolis, keptos mini morkos, spraginti avinžirniai
16.50
Ėrienos nugarinė su šonkauliukais (2 asm.), lęšiai su daržovėmis, keptos salikornijos
54.50
DESERTAI
Avietė ir pistacijos (pyragaitis)
8,50
Bruknės, kriaušė, dulcey šokolado musas su vanile
8,50
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku