Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis. Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.
Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.
Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.
DARBO LAIKAS:
VII-V 18:00-23:00
VI 12:00-24:00
REZERVUOTI STALIUKĄ
Meniu
Jautienos tartaras, foie gras, marinuoti šalotiniai svogūnai, brijošė
Keptos šukutės, morkų kremas, marinuotos morkos, baltas ridikas, ridikėliai, kaparėlių padažas
Lašišos tartaras, ridikėliai, raudonieji upėtakio ikrai, čiabatos traškučiai
Kepti grybai, grilyje keptas poras, rūkytas ungurys, rūkytų pasukų padažas
Keptas kopūstas, keptos krevetės, balto vyno padažas, raudonieji ikrai
Traškios salotos, figos, pelėsinis sūris, vytintas kumpis, pinijos, balzamiko acto užpilas
PENKTADIENIAIS - SEKMADIENIAIS
Austrės (2 vnt), svogūnų ir acto pagardas, citrina
Jūros gėrybės, langustinų ir kokoso pieno sultinys
Antienos ir moliūgų sultinys, edamame pupelės, kruopos, grybai
Jautienos t-bone kepsnys, baravykai, česnako confi, jautienos sultinio - ponzu padažas
60 dienų sausai brandintos jautienos nugarinės kepsnys, bulvių kremas su trumų aliejumi, kukurūzai, raudonojo vyno padažas
Elnienos nugarinės kepsnys, laukiniai brokoliai, edamame pupelės, sultinio ir kadagių uogų padažas
Anties krūtinėlės kepsnys, karamelizuota cikorija, vanilės ir fermentuotų česnakų kremas, vištienos sultinio ir morkų sulčių padažas
Laukinės škotiškos lašišos kepsnys, laukiniai brokoliai, olandiškas pasiflorų padažas
Aštuonkojo čiuptuvas, žirnelių daugiaryžis, šparagai, padron paprika, nduja – grilyje keptų paprikų padažas
Klasikinio „Medučio“ interpretacija
Karštas šokoladas, šokoladinis pyragaitis, plakta grietinėlė, vyšnios
Vyne virta kriaušė, mėlyno pelėsinio sūrio kremas, morengas, ekleras
REZERVUOTI STALIUKĄ