A la carte restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos. 

Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Restorane MOON kiekvieną šeštadienį vyksta šefo Dariaus Dabrovolsko degustacinės vakarienės – tai skirtinga kassavaitinė maisto patirtis su vienu geriausių šefų Lietuvoje.


Degustacinės vakarienės kaina asmeniui – 39 eurai.  

Laikas: 18:30 val. ir 21:00 val.

Peržiūrėkite menu čia>>> 

Staliukų rezervacija tel. +370 319 42135  arba el. paštu [email protected]


Restorano Moon meniu

UŽKANDŽIAI
Keptos šukutės su ožkos sūrio kremu, kuminų ir kmynų pudra, obuoliais bei žiediniais kopūstais
14,50
Tuno tartaras su obuoliais, marinuotais pankoliais ir balzamiko acto ikrais
12,50
Marinuota lašiša su marinuotais svogūnėliais, agurkais, krienų padažu
10,50
Keptos krevetės, su pomidorų, kaparelių, alyvuogių kapotiniu
14,50
Anties kepenėlių paštetas su pasiflorų kremu, skrudinta sviestine duonele
9,50
Stirnienos karpačas su žąsų kepenėlių paštetu ir juodiju česnakų kremu, tyru alyvuogių aliejumi
15,50
Jautienos tartaras su naminiu trumų majonezu
14,50
Įvairios tekstūros ir įvairiais būdais paruošti burokėliai su ožkos sūriu, kanapėmis, klevu sirupo ir balzamiko acto padažu
8,50
Saliero šaknies kroketai su raugintomis daržovėmis, brinzos sūrio padažu, morkų kremu
8,50
SRIUBOS
Kreminė baravykų sriuba su daigintais kviečiais
7,50
Tiršta ėrienos sriuba su kalendra ir kuminu
7,50
Kreminė pastarnokų ir morkų sriuba su rūkyta menke ir raugintomis daržovėmis
7,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautienos išpjovos didkepsnis su žąsų kepenėlių paštetu, anties taukuose keptos mini bulvytės, ropės su raudonojo vyno padažu
26
Kepta kukurūzinio viščiuko krūtinėlė su morkomis, keptomis medaus ir sviesto glaiste, morkų kremu, lapiniais kopūstais, vištienos sultinio padažu
16
Jautienos žandai su šilkiniu bulvių kremu, marinuotu salieru, meduje keptu pastarnoku, cukinija, mėsos sultinio padažu
19
Stirniena su grybų kroketu, keptu obuolių kremu, laukiniais brokoliais, mėlynaisiais kopūstais ir raudono vyno padažu
28
Otas su laukiniais brokoliais, žiedinių kopūstu kremu, kalmarais, moliuskų ir šafrano padažu
26
Anties krūtinėlė su karameliniu svogūnų kremu, burokėliais, moliūgais, vyšnių ir kardamono padažu
19
Ravioliai su rikota, baravykais, špinatais, balto vyno ir muskato padažu
14
DESERTAI
Maskarponės ir pasiflorų tartaletė su pasiflorų kremu ir citrinų šerbetu
7,50
Šokoladinis pyragaitis su vyšnių kremu, vyšnių ledais
7,50
Citrininio kremo pyragaitis, baltojo šokolado keksiukas, pistacijų ledai
7,50
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku