„A la carte“ restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos.


Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 6 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 6 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 6 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.

REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Keptos šukutės, kalafiorų ir kokosų pieno kremas, obuoliai, yuzu – sviesto padažas, upėtakio ikrai
15,50
Jautienos tartaras, marinuoti grybai, marinuoti svogūnėliai, topinambai
14,50
Šilta tartaletė, grybai, balto vyno ir muskato padažas
9,50
Cezario salotos su kepta kukurūzinio viščiuko krūtinėle, ančiuvių padažas, parmezano sūris
10,50
Salotos su rūkyta anties krūtinėle, kepta šoninė, putpelės kiaušiniai, garstyčių ir pasiflorų padažas
10,50
Jūros ešerio karpačas, kiviai, kaparėliai, smidrai
14,50
SRIUBOS
Jūros gėrybių sriuba su kokoso pienu
8,50
Trinta kalafiorų sriuba su kininiu bastučiu (Pak Choi)
7,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautienos steikas, bulvių šimtalapis, baravykai, brokolis, raudono vyno pipirinis padažas
32.50
Ėrienos ruliadas, keptos mažosios bulvės, baklažanų kremas, granatų sėklos, ožkos sūris, kepta cukinija, juodųjų česnakų padažas
24.50
Itališkos dešrelės, bulvių kremas, keptas mėlynasis kopūstas marinuotas su čili ir medumi, mėsos sultinio padažas
15,50
Antienos krūtinėlė, saldžiųjų bulvių, cinamono ir obuolių kremas, „curry“ morkos, gervuogių padažas
22,50
Kepta elniena, kaštainių kremas, meduje keptas pastarnokas, brokolis, juodųjų serbentų padažas
32,50
Oto kepsnys, keptos daržovės, žalumynų kapotinis, olandiškas padažas
23,50
Rizotas su šafranu ir jūros gėrybėmis
17,50
Midijos su morkų ir kario padažu
15,50
DESERTAI
Maskarponės- pasiflorų tartaletė, pasiflorų kremas, citrinų šerbetas
7,50
Medutis
7,50
Šokoladinis suflė
7,50
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku