„A la carte“ restoranas MOON

Lietuvos šefų rinktinės nario Dariaus Dabrovolsko vadovaujamas restoranas garsėja degustacinėmis vakarienėmis, išskirtinai aukšto lygio aptarnavimu, vyno ir gėrimų kortą išmanančiais padavėjais. Čia kuriami mineralizuotų vakarienių valgiaraščiai pritraukia itin didelį skaičių svečių iš Lietuvos ir Europos.


Restorano maistas – tai vietos gėrybės, šefo rankose atgyjančios į netikėtus ir įsimintinus skonių derinius, sukuriančius išskirtines maisto patirtis.  Be to, restorano patiekalai kinta kartu su sezonais, svečiams patiekiami tik šviežiausi to sezono produktai, o valgiaraštyje dažnai galite rasti mėsos ir žvėrienos šedevrų, nes būtent jais garsėja restorano šefas.


Nuo 18:00 val. restorane MOON laikas skirtas suaugusiems bei vyresniems nei 12 metų vaikams.

Suaugusiesiems su vaikais iki 12 m. rezervuojame staliukus bendroje „Vytautas mineral SPA“ restorano erdvėje. Jei ketinate apsilankyti su vaikais iki 12 m. maloniai prašome atlikdami rezervaciją internetu, informuoti mus paliekant komentarą rezervacijų pastabų laukelyje.


DARBO LAIKAS:

VII-V  18:00-23:00

 VI   12:00-24:00

REZERVUOTI STALIUKĄ

Meniu

UŽKANDŽIAI
Jautienos tartaras, bulvių šienas, putpelės kiaušinis, miso - pomidorų majonezas
16.50
Jūros ešerio karpačio, kiviai, šparagai, rytietiškas riešutų padažas
17,50
Keptos šukutės, šparagai, žirnelių – vasabi kremas, žirnelių spurga, saulėgrąžų emulsija
19,50
Abrikosų - šafrano kremas, marinuotas pankolis, riešutai, ožkos sūris
12,50
Traškios salotos, figos, pelėsinis sūris, vytintas kumpis, pinijos, balzamiko acto užpilas
13,50
PENKTADIENIAIS - SEKMADIENIAIS
Austrės (dviejų rūšių), svogūnų ir acto pagardas, arba šparagų kapotinis su žirnelių kremu ir raudonaisiais ikrais
8,50
SRIUBOS
Šalta raugtų burokėlių sriuba su rikotos sūriu
8,50
Jūros gėrybių sriuba su kokoso pienu
8,50
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Jautienos t-bone kepsnys, baravykai, česnako confit, jautienos sultinio - ponzu padažas
38,50
Ėrienos nugarinė, šalotiniai svogūnai, topinambai, topinambų kremas, sultinio padažas
28.50
Laukinės škotiškos lašišos kepsnys, laukiniai brokoliai, pasiflorų olandiškas padažas
25,50
Kepta anties krūtinėlė, karamelizuota cikorija, vanilės ir fermentuoto česnako kremas, vištienos sultinio ir morkų sulčių padažas
22,50
Aštuonkojis žirnelių daugiaryžis, šparagai, padron paprika, kokoso kremas, raugtų pomidorų padažas
27.50
DESERTAI
Medutis
7,50
Šokoladinis suflė
7,50
REZERVUOTI STALIUKĄ
Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti – Privatumo politika.
Sutinku